Meteen naar de inhoud

Werken bij PDB Finance

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

PDB Finance is op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. Wij zoeken een Assistent-Accountant voor minimaal 24 uur per week.

Wat houdt deze functie in:

Als Assistent – Accountant werk je voor verschillende klanten in een diversiteit aan branches binnen het MKB. Je bent verantwoordelijk voor het inboeken en verwerken van administraties en je draagt zorg voor het opstellen van jaarrekeningen en diverse fiscale aangiften. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en ondersteun je hen op administratief en fiscaal gebied.

Wie zijn wij:

PDB Finance is een klein, informeel administratiekantoor. We zijn gespecialiseerd in het ontzorgen, ondersteunen en adviseren van onze klanten op financieel en fiscaal gebied. Op dit moment bestaat het team uit de eigenaar met 2 parttime medewerkers. Er wordt veel waarde gehecht aan transparantie en persoonlijk contact met de klant. Wij ondernemen samen met de klant.

Wat verwachten we van jou:

  • Een afgeronde opleiding richting accountancy of bedrijfseconomie.
  • Enkele jaren werkervaring is een must
  • Je bent flexibel, betrokken en leergierig
  • Je hebt affiniteit met automatisering op het gebied van financiële administratie en rapportages

Wat bieden wij:

Wij bieden jou een leuke, afwisselende en uitdagende baan in een groeiende organisatie waarbij je echt wat kunt betekenen voor onze klanten en ook jezelf verder kunt ontwikkelen. Uiteraard een marktconform salaris dat passend is bij de functie en je ervaring.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je CV met motivatie op naar Teun van Wordragen, email: teun@pdbfinance.nl